Перша допомога при опіку: звільнити обпечене місце від одягу, охолодити під струменем проточної води та наносити на опіки олію лаванди до тих пір, поки біль не вщухне. Крім зняття болю та попередження набряків та бульбашок, олія лаванди надає заспокійливу дію при шоці, який нерідко настає внаслідок серйозних опіків.
+ ПРО КОМПАНІЮ VIVASAN ТА САЙТ VIVASAN-UKRAINE.COM.UA (розгорнути)
В нашому інтернет-магазині товарів Вівасан, www.vivasan-ukraine.com.ua Ви можете вибрати і купити продукцію компанії Вівасан (Vivasan): натуральні ефірні масла, лікувальні креми, уходовую косметику, мінерально-вітамінні комплекси, засоби по догляду за волоссям, інші товари для краси і здоров'я зі Швейцарії.
Доставка продукції Вівасан від 2000 грн. здійснюється безкоштовно. Замовлення відправляється в той же робочий день і доставляється 1-2 дні.
Ми раді запропонувати офіційні дисконтно-накопичувальні картки Вівасан, а також різні акції, знижки, бонуси.
Будемо раді допомогти у виборі і відповісти на Ваші питання!
Безкоштовні консультації з вибору і застосуванню товарів для краси і здоров'я Viber, Teleram, WhatsApp: +38 050 453-73-98; Skype: vivasan-ukraine.
Всі контакти інтернет-магазину Вівасан
З повагою, Наталя Кузнецова,
керівник офіційного складу Вівасан в Україні, адміністратор сайту vivasan-ukraine.com.ua.
Сінрін Йоку - цілюще занурення в ліси. Сила деревних ефірних олій: японська терапія для внутрішнього спокою, розслаблення, безтурботного сну і міцної імунної системи. Ретельно підібрані ефірні олії хвойних дерев, таких як кедра, гірської сосни, соснової і ялинової хвої - допоможуть розслабитися, знизити кров'яний тиск, полегшити депресію, поліпшити концентрацію уваги, відчути себе активним і енергійним, а також зміцнити серцево-судинну систему і нормалізувати обмін речовин .
Человек, с одной стороны, почти всеяден, в его рацион входит множество самых разнообразных продуктов, а с другой - ему свойственна и пищевая неофобия: страх перед неизвестной едой. Этот страх легко объяснить с точки зрения эволюции - многие животные и растения несъедобны или даже ядовиты, и выжили только те наши предки, кто старался не есть незнакомых ягод. Впрочем, культура помогает нам перебороть первую негативную реакцию: если это едят соплеменники, то продукт должен быть вкусным или, по крайней мере, питательным.