Соус журавлинно-ялівцевий Розітріть 200-250 г ягід журавлини. Покладіть в каструльку і додайте трохи води (щоб тільки покрити ягоди), варіть на повільному вогні 4-5 хвилин. Додайте пару горошин чорного перцю, потримайте на вогні ще 2 хвилини. Остудіть, додайте в соус 1-2 краплі (максимум) ефірної олії ялівця . Такий соус чудово підходить до м'ясних страв, особливо до дичини. Пам'ятайте, що в харчові продукти можна додавати тільки 100% натуральні ефірні олії (продукція Vivasan відповідає цим вимогам) - інакше це може бути небезпечно для вашого здоров'я.
+ ПРО КОМПАНІЮ VIVASAN ТА САЙТ VIVASAN-UKRAINE.COM.UA (розгорнути)
В нашому інтернет-магазині товарів Вівасан, www.vivasan-ukraine.com.ua Ви можете вибрати і купити продукцію компанії Вівасан (Vivasan): натуральні ефірні масла, лікувальні креми, уходовую косметику, мінерально-вітамінні комплекси, засоби по догляду за волоссям, інші товари для краси і здоров'я зі Швейцарії.
Доставка продукції Вівасан від 2000 грн. здійснюється безкоштовно. Замовлення відправляється в той же робочий день і доставляється 1-2 дні.
Ми раді запропонувати офіційні дисконтно-накопичувальні картки Вівасан, а також різні акції, знижки, бонуси.
Будемо раді допомогти у виборі і відповісти на Ваші питання!
Безкоштовні консультації з вибору і застосуванню товарів для краси і здоров'я Viber, Teleram, WhatsApp: +38 050 453-73-98; Skype: vivasan-ukraine.
Всі контакти інтернет-магазину Вівасан
З повагою, Наталя Кузнецова,
керівник офіційного складу Вівасан в Україні, адміністратор сайту vivasan-ukraine.com.ua.
Фітопрепарат з екстрактом мартінії запашної і босвеліевою кислотою для підтримки функцій сполучної тканини та опорно-рухового апарату. Мартінія запашна (диявольський кіготь) надає сприятливу дію на суглоби, перешкоджає порушенню їхніх функцій і виникненню суглобових проблем. Крім того, сприяє виведенню шлаків з організму, оптимізує роботу серця. Босвелієва кислота уповільнює руйнування хряща, знижує виведення структурних компонентів хрящової тканини, активізує відновлювальні процеси, знімає болі і пухлини в суглобах, забезпечує живильну підтримку опорно-руховому апарату.
Наверное, нет такого человека, который бы при готовке не использовал специи. Некоторые употребляют их довольно скромно (поперчил, посолил - и все), но есть настоящие гурманы, которые держат дома целые палитры пряностей (конечно же речь не о стандартных смесях в красивых пакетиках) и знают, какие из них годятся к рыбе, какие к мясу, а какие к овощам.