Розділи сайту ▪ Довідник Каталог Вівасан ▪ Екстракт кісточок грейпфрута ▪ Мінерально-вітамінні комплекси ▪ Мультивітамінні та енергетичні напої ▪ Подарункові сертифікати Вівасан Довідник ▪ Статті по ароматерапії, красі та здоров'ю ▪ Довідник по застосуванню ефірних олій ▪ Основні властивості ефірних олій ▪ Показання до застосування ефірних олій ▪ Косметичне застосування ефірних олій ▪ Психоемоційна корекція ефірними оліями ▪ Зведені таблиці ефірних олій ▪ Склад вітамінів і мінералів в продуктах Vivasan ▪ Поради лікаря з лікування і профілактики захворювань Спілкування ▪ Додаток Вівасан на Google Play ▪ Вебінари Лікування з Вівасан ▪ Поради з лікування і профілактики захворювань ▪ Довідник по застосуванню ефірних олій Випадкова схема лікування з Вівасан
Скарбничка порад Вівасан
Нове на сайті ▪ Енциклопедія ефірних олій для Android Інтернет-магазин Vivasan Україна
При використанні матеріалів сайту обов'язкове посилання на
|
Ми працюємо!
В нашому інтернет-магазині товарів Вівасан, www.vivasan-ukraine.com.ua Ви можете вибрати і купити продукцію компанії Вівасан (Vivasan): натуральні ефірні олії, лікувальні креми, доглядову косметику, мінерально-вітамінні комплекси, засоби по догляду за волоссям, інші товари для краси та здоров'я зі Швейцарії. Дивіться повний каталог товарів Вівасан, прайс-лист товарів Вівасан з докладним описом продукції та відгуками покупців. Доставка продукції Вівасан від 2500 грн. здійснюється безкоштовно. Терміни доставки замовлення - 1-2 дні. Пропонуємо офіційні дисконтно-накопичувальні картки Вівасан, а також різні акції, знижки та приємні бонуси. Будемо раді допомогти у виборі та відповісти на Ваші питання! Безкоштовні консультації з вибору і застосуванню товарів для краси та здоров'я: +38 050 453-73-98 (Viber, Teleram, WhatsApp).
З повагою, Наталя Кузнецова,
Каталог Vivasan: Весь каталог продукції Вівасан, Новинки Вівасан, Ароматерапія, Догляд за волоссям, Догляд за обличчям, Догляд за тілом, Екстракт кісточок грейпфрута, Ефірні олії, Композиції ефірних олій, Лікувальні креми, Мінерально-вітамінні комплекси, Мультивітамінні та енергетичні напої, Натуральні антибіотики, Особиста гігієна, Фарба для волосся, Подарункові сертифікати Магазин vivasan-ukraine.com.ua » Статті » Чарівний морський бальзам для клітин, або Ода риб'ячому жиру Чарівний морський бальзам для клітин, або Ода риб'ячому жиру Сторінка українською мовою | Страница на русском языке Про користь риби та риб'ячого жиру для здоров'я сказано чимало. Однак не завадить повторити давно відоме і, головне, застосувати ці знання на практиці, тобто включити такі продукти у свій раціон. Навіщо нам потрібна риба? Як рибні продукти борються зі старінням? Який принцип дії рибних продуктів? Як вводити в організм достатню кількість риб'ячого жиру? Їжте принаймні дві-три порції риби на тиждень, переважно жирної риби, щоб захистити клітини від старіння. Риба - це єдиний продукт, для якого не підтверджується правило "що менше жиру, то краще!" Одна з причин, через яку ви старієте швидше, ніж потрібно, можливо, в тому, що ви не вживаєте достатньої кількості морських продуктів. Таким чином, у ваших клітин розвивається недостатність риб'ячого жиру. Без цих унікальних ліків вони божеволіють і починають видавати неадекватні хімічні сигнали, що руйнують суглоби, закупорюють артерії, стають причиною болю і спричиняють ріст раку - іншими словами, пришвидшують руйнування і загибель організму. Без сумніву, ті, хто їсть рибу, менш схильні до хвороб старіння - серцевих захворювань, раку, артриту, діабету, псоріазу та бронхіту. Про це свідчать усі дослідження. У всьому світі ті, хто їсть рибу, живе довше. Японці, які живуть найдовше у світі, їдять утричі більше риби, ніж американці. Усі морські продукти, але жирна риба особливо, наприклад, лосось, тунець, макрель і сардини, багаті особливим типом жиру. Це жирні кислоти омега-3. Риб'ячий жир насамперед оберігає артерії, "розріджуючи кров" зовсім як аспірин, тим самим запобігаючи утворенню тромбів, що може призвести до інфарктів та інсультів. Такий жир до того ж знижує кров'яний тиск і вміст у крові триглієридів, потенційно небезпечних жирів, підвищує рівень холестерину хорошого типу HDL, регулює серцебиття, робить старі артерії гнучкішими та допомагає блокувати запальні процеси, що спричиняють артрит, рак, псоріаз, діабет і загальне порушення роботи клітин. Морські продукти містять велику кількість потужних антиоксидантів, зокрема селену і юбікінолу (коферменту Q-10), які борються з хворобами і старінням загалом. Лосось, макрель і сардини містять особливо багато коферменту Q-10. Як риб'ячий жир бореться зі старінням Подовжує життя. Ви можете обдурити смерть і додати роки до свого життя, вживаючи в їжу рибу, навіть якщо ви вже страждаєте від серцевих хвороб. Під час знаменитого дослідження, проведеного у Великій Британії доктором Вільямом Берром, у Раді медичних досліджень Кардіффа (Уельс) пацієнтам, які перенесли інфаркт, порадили або їсти більше жирної риби (лосося і сардин) - щонайменше дві порції на тиждень - або більше клітковини, або поменше жирів. Протягом наступних двох років смертність у тих, хто їв рибу, знизилася приблизно на 30%. В інших двох випадках жодних результатів не було. Зберігає молодість артеріям. Що більше в клітинах тіла риб'ячого жиру, то менш закупорені та старезні артерії. Це виявили данські дослідники під час випадкових аутопсій. Крім того, одне канадське дослідження показало, що ті, хто їв рибу (понад 240 г на тиждень), удвічі рідше страждали від повторного звуження артерій після ангіопластики (процедури розширення артерій), аніж ті, хто рибу не їв. Найефективніше діяла жирна риба, наприклад лосось або сардини. З іншого боку, одне велике дослідження виявило, що прийом капсул риб'ячого жиру не зберігає після ангіопластики артерії розширеними. Риб'ячий жир - один із найнадійніших способів знизити вміст у крові тригліцеридів, небезпечного жиру. Дослідження показали, що вживання риб'ячого жиру або лосось у меню також підвищують вміст у крові холестерину "хорошого типу". Знижує ймовірність серцевих нападів. У середньому всього 30 г риби на день знижує ризик інфаркту вдвічі. Це виявило велике голландське дослідження. Риб'ячий жир діє на серце нещодавно відкритим вченими способом - безпосередньо посилює ефективність його роботи, лікуючи фібриляцію шлуночків, які можуть призвести до раптової смерті. Під час досліджень в Австралії мавпам давали дуже маленькі кількості риб'ячого жиру, але це врятувало від смертельної аритмії. Аналогічні дані були отримані університетом Огайо. Введення мавпам риб'ячого жиру блокувало потенційно смертельну фібриляцію після інфаркту в 87% випадків. Відновлює еластичність артерій. Вживання 3000 мг риб'ячого жиру на день (стільки ж міститься в 200 г макрелі або консервованих сардин) робив затверділі, старезні артерії значно гнучкішими, що давало їм змогу краще розтягуватися у відповідь на зміну кров'яного тиску. Це виявили в університеті Міннесоти. Запобігає розвитку діабету. Лише 30 г будь-якої риби на день - пісної, жирної або консервованої - порівняно з відсутністю риби в меню знижує вірогідність розвитку діабету II типу вдвічі. Передбачається, що це запобігає розвитку непереносимості глюкози, як повідомили дослідники з Нідерландів. Запобігає інсультам. За даними нещодавно проведеного в Голландії дослідження, люди, які їли щонайменше 150 г риби на тиждень, удвічі рідше страждали від інсультів, ніж ті, хто рибу не вживав. Можливо, причина в тому, що їхня кров рідша й утворює менше тромбів. Бореться з раком товстої кишки. Одне велике італійське дослідження показало, що щоденні дози риб'ячого жиру (приблизно та кількість, яка міститься в 240 г макрелі) пригнічують на 62% аномальний ріст клітин у 90% людей, схильних до раку товстої кишки. Причому дослідники спостерігали цей результат лише через два тижні після початку прийому! Блокує розвиток раку молочної залози. Схоже, що риб'ячий жир уповільнює поширення - або метастази - раку молочної залози, як вважають дослідники з Гарварду. В Японії, де жінки їдять найбільше риби, рак молочної залози трапляється в п'ять разів рідше. Нещодавно проведене в Бельгії дослідження смертності від раку молочної залози в тридцяти країнах показало, що ті, хто їсть більше риби, помирають рідше. Найвища смертність виявилася у жінок, які споживають багато тваринних жирів. Ба більше, дослідження доктора Девіда Роуза, в Американському Фонді здоров'я, великій благодійній організації, що займається дослідженням проблем здоров'я, показали, що в мишей на дієті з високим вмістом риб'ячого жиру на 60% рідше з'являлися пухлини з метастазами, ніж у тих, кому давали дієту, багату на кукурудзяну олію. Охороняє легені курців. Вживання в їжу риби може навіть блокувати деякі наслідки куріння, сповільнюючи руйнування легень. Під час одного дослідження майже дев'яти тисяч людей, які палили в даний момент або до того, виявилося, що ті, хто вживав у середньому чотири порції риби на тиждень, на 45% менш схильні до бронхіту або емфіземи, ніж ті, хто їв менше півтори порції риби на тиждень. Припущення: риб'ячий жир пригнічує запальні процеси, які ведуть до пошкодження клітин. Який принцип дії рибних продуктів? Більша частина позитивних властивостей риби приписується високому вмісту унікального жиру - жирних кислот типу омега-3. Ці кислоти, крім усього іншого, допомагають знизити утворення схожих на гормони речовин під назвою простагландини, які можуть спричиняти запальні процеси, руйнувати артерії та суглоби, ставати причиною раку та загального порушення функціонування клітин. Риб'ячий жир послідовно зменшує розміри пухлин у тварин, їхню кількість і тенденцію поширюватися, тобто є повною протилежністю кукурудзяній олії. - Доктор Артеміс Сімопоулос, президент Центру генетики, харчування та здоров'я у Вашингтоні. Як вводити в організм достатню кількість риб'ячого жиру Їжте рибу. Риба з найбільшим вмістом жирних кислот омега-3 - це макрель, анчоуси, свіжий і консервований оселедець, свіжий і консервований лосось, консервовані сардини, свіжий тунець і вугільна риба. Помірна кількість жиру міститься в білокорому палтусі, акулі, пеламіді, консервованому білому тунці, смугастому окуні, корюшці, устрицях, меч-рибі, райдужній форелі та палометі. Їжте сардини, консервовані у воді або у власному соку. Їжте рибу без додавання великої кількості жиру, наприклад, майонезу, вершкового масла або сметанного соусу. Такі продукти перевантажують клітини шкідливими жирами, що призводить до великих ушкоджень і позбавляє рибу частини її користі. Глибоке смаження також несприятливо позначається на продукті. Особливо уникайте вживання в їжу жирних кислот омега-6, які містяться в кукурудзяній олії, звичайній соняшниковій і сафлоровій. Вони нейтралізують корисний ефект, який чинять рибні продукти на клітини, тому що є джерелами вільних радикалів. Чи можна з'їсти занадто багато риби? Пам'ятайте, що вживання в їжу великої кількості жирної риби посилює будь-яку кровотечу і може знизити імунітет. Не надто налягайте на жирну рибу або капсули риб'ячого жиру, якщо ви приймаєте антикоагулянти або будь-які ліки, що розріджують кров. Якщо ви їсте рибу щодня, неодмінно приймайте капсули вітаміну Е (від 200 до 400 ME на день), щоб забезпечити оптимальне функціонування імунної системи. Так радить чинити Сімін Мейдані з Тафтського університету. Як щодо капсул риб'ячого жиру?Доктор Олександр Ліф, професор з профілактичної медицини в школі громадського здоров'я при Гарвардському університеті, стверджує, що краще їсти рибу, але каже, що можна приймати і до 1 грама (1000 мг) риб'ячого жиру омега-3 щодня в капсулах. Якщо ви приймаєте капсули риб'ячого жиру, не забудьте, що вам потрібно не забувати про вітамін Е, щоб підтримувати імунну систему. Великі дози риб'ячого жиру можна вводити в організм тільки під наглядом лікаря. Риб'ячий жир без риби Ви можете отримувати життєво важливі жири типу омега-3 з деяких рослинних продуктів. Особливо високим вмістом вирізняється олія з пророщеної пшениці, волоські горіхи та соєві боби, портулак (дика зелень, яку можна знайти в деяких магазинах здорового харчування) і лляна олія. Рослинні жири омега-3 - це альтернатива риб'ячому жиру, особливо якщо ви вегетаріанець, але вони менш біологічно активні, ніж омега-3 в риб'ячому жирі. Жирні кислоти омега-3 в рослинній їжі Високий вміст (грамів омеги-3 на 100 г): ▪ олія з пророщеної пшениці 6,9; ▪ горіхи сірі каліфорнійські 8,7; ▪ олія з волоських горіхів 10,4; ▪ лляна олія 53,3. Середній вміст (грамів омеги-3 на 100 г): ▪ портулак 0,9; ▪ паростки вівса 1,4; ▪ букові горішки 1,7; ▪ соєві боби, серцевина, підсмажені 1,5; ▪ соєві боби, зелені 3,2; ▪ соєва олія 6,8; ▪ горіхи, перські англійські 6,8. За матеріалами Національного сільськогосподарського департаменту США Останнім часом можна часто почути про те, що не всякий риб'ячий жир корисний. Вся справа в тому, де і в яких умовах мешкає риба, з якої добувають цей жир. Риб'ячий жир найчастіше добувають із печінки риб тріскових порід, і саме в печінці накопичується велика частка шкідливих речовин, наприклад, ртуті, якщо риба росте в забруднених водоймах. Отже, і препарати з неї міститимуть накопичені шкідливі речовини. Тому, купуючи жир, зверніть увагу на те, з якої риби зроблено препарат. Вважається, що найкращим у цьому плані є лосось, який мешкає тільки в чистій воді. Риб'ячий жир Vital Plus, пропонований компанією "Вівасан", виготовляють якраз із цільних тушок лосося, і він відповідає всім вимогам, які ставляться до такої продукції. Розділ сайту: Статті
|
Прайс-лист Вівасан | Дисконтно-накопичувальна картка | Акції та спеціальні пропозиції | Запрошуємо на роботу | Онлайн курси ароматерапії
Відгуки про товари | Підписка на новини | Група Вівасан в Facebook | Канал Вівасан на Youtube | Додаток Вівасан на Google Play
Швидке замовлення продукції Vivasan з безкоштовною доставкою по Україні (Viber, Telegram, WhatsApp): +38 050 453-73-98